Förutsättningar för företagande och lokal utveckling
En intervjustudie med restauranger och livsmedelsproducenter i skärgården
Document identifier: oai:dalea.du.se:1047
Keyword: Regional utveckling,
Företagsformer,
Skärgårdsliv,
MatPublication year: 2003Abstract: Denna rapport bygger på en intervjustudie med företagare i skärgården mellan Stockholm och Åbo. Syftet är att undersöka förutsättningarna för företagande inom livsmedeslproduktion och restaurangnäring i skärgården samt dessa företags bidrag till områdets utveckling.
Authors
Susanna Heldt Cassel
Högskolan Dalarna; Kulturgeografi
Other publications
>>
Record metadata
Click to view metadata
header:
identifier: oai:dalea.du.se:1047
datestamp: 2021-04-15T12:09:07Z
setSpec: SwePub-du
metadata:
mods:
@attributes:
version: 3.7
recordInfo:
recordContentSource: du
recordCreationDate: 2005-05-10
identifier: http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:du-1047
titleInfo:
@attributes:
lang: swe
title: Förutsättningar för företagande och lokal utveckling
subTitle: En intervjustudie med restauranger och livsmedelsproducenter i skärgården
abstract: Denna rapport bygger på en intervjustudie med företagare i skärgården mellan Stockholm och Åbo. Syftet är att undersöka förutsättningarna för företagande inom livsmedeslproduktion och restaurangnäring i skärgården samt dessa företags bidrag till områdets utveckling.
subject:
@attributes:
lang: swe
topic: Regional utveckling
@attributes:
lang: swe
topic: företagsformer
@attributes:
lang: swe
topic: skärgårdsliv
@attributes:
lang: swe
topic: mat
language:
languageTerm: swe
genre:
publication/report
vet
note:
Published
1
name:
@attributes:
type: personal
authority: du
namePart:
Heldt Cassel
Susanna
role:
roleTerm: aut
affiliation:
Högskolan Dalarna
Kulturgeografi
nameIdentifier:
shc
0000-0002-4919-4462
originInfo:
dateIssued: 2003
publisher: Kulturgeografiska institutionen Uppsala universitet
place:
placeTerm: Uppsala
relatedItem:
@attributes:
type: series
titleInfo:
title: Arbetsrapporter Kulturgeografiska institutionen
partNumber: 507
identifier: 0283-622X;507
physicalDescription:
form: print
typeOfResource: text